U-TOPIA - Disini Pasti

Layannnnn........................
SUBSCRIBE Channel BraderRockers untuk mendengar lagu-lagu klasik slow rock yang sentiasa berirama di dalam ingatan.....
braderrockers.blogspot.my 👍
IramaDanLaguBraderRockers 👍
BraderRockers 👍
eetvs.info 👍
eetvs.info 👍

#BraderRockers

Lae alla

Vaatamised
438,706

Kommentaarid

  • SUBSCRIBE Channel BraderRockers untuk mendengar lagu-lagu klasik slow rock yang sentiasa berirama di dalam ingatan..... braderrockers.blogspot.my 👍 facebook.com/IramaDanLaguBraderRockers 👍 facebook.com/BraderRockers 👍 eetvs.info 👍 eetvs.info 👍 #BraderRockers

    BraderRockersBraderRockers2 aastat tagasi
    • Trbaekk bangg....

      Eenn ChannelEenn ChannelМісяць tagasi
    • Selalu Subscribe sampai sekarang dengar

      mohd razimanmohd raziman5 місяців tagasi
    • BraderRockers Subscribe done up banyak lagi lagu2 lejen

      Azazel RebornAzazel Reborn11 місяців tagasi
  • Antara lagu terbaik Utopia.. Puas ku hayati seni kata lagunya.. Mendayu2. Salam dr Sarawak

    SIBY DAWITSIBY DAWIT3 päeva tagasi
  • Afi utopia the best gangs song of malaya rockersz

    Zariffi FarhanZariffi Farhan13 päeva tagasi
  • Betul2 terasa 90an

    mr zambogamr zamboga13 päeva tagasi
  • keren banget lagu ni...salam dr indonesia

    zack zali72zack zali7220 päeva tagasi
  • 19/04/2021 msih lg dgr lagu ni☺️

    Hanif 93Hanif 9324 päeva tagasi
  • 2021 masih tak

    football league highlights worldfootball league highlights world25 päeva tagasi
  • 8 Apr 2021 🔥 sebelum tidur

    Khai RaniaKhai RaniaМісяць tagasi
  • Patot lagu menangkap!!!! Lagu m.nasiaqqq!!!

    wan. Harrywan. HarryМісяць tagasi
  • Terlampau byk kenangan lagu ni dgn team jamming msa duluu...Ya Allah

    Amir ToraToraAmir ToraToraМісяць tagasi
  • 🌹

    little starlittle star2 місяці tagasi
  • Saya pernah bawak lagu nie dlu..alhamdulillah aku sedar diri nyanyi xsedap

    reckless 83reckless 832 місяці tagasi
  • Slow rock spnjng zamn mmg best lgu ni x pnh jemu

    Rashid MohdRashid Mohd2 місяці tagasi
  • power gila lagu ni.... bg kat ramli sarip bawa lg ni mau terkeluar tekak...

    Nemo AdlinNemo Adlin3 місяці tagasi
  • Memang power lagu ciptaan Dato M Nasir

    AmirhanifAmirhanif3 місяці tagasi
  • 8/2/2021 .. PKP masih berlangsung

    AK.19 tvAK.19 tv3 місяці tagasi
  • Suara kepit tinggi begini mampos owhh selalu try jerit hehe!

    Tq JumpaLagiTq JumpaLagi3 місяці tagasi
  • Rabu,27 jan..2021 Khebatan org dulu..vocal diutamakan..x mcm zmn skrg..rupa hnsem tp time live,kelautttt

    Mohd Rizal bin AhmadMohd Rizal bin Ahmad3 місяці tagasi
  • Wow

    Fakhrul FarulFakhrul Farul3 місяці tagasi
  • Siapa dengar 2021.. Like sikit nk tengok ramai ke tak minat rock dlu²

    NaYuzaNaYuza3 місяці tagasi
  • 👍trbaekk

    MOHd dobiMOHd dobi4 місяці tagasi
  • 😎🎤🎸🎧🎵🎼

    KFSMYRHoomZVHoom FatehahKFSMYRHoomZVHoom Fatehah4 місяці tagasi
  • KZVHoom hfgund

    KFSMYRHoomZVHoom FatehahKFSMYRHoomZVHoom Fatehah4 місяці tagasi
  • 2021

    haikal donhaikal don4 місяці tagasi
  • Lagu idol ba ne

    Saafir Al nashSaafir Al nash4 місяці tagasi
  • Who with me 2021. Dengar di hari pertama 2021. Alhamdulillah masih bahagia bersama N.A.I.B.A ❤️. Buku baru, cerita baru, harapan baru, moga lebih baik ✨ moga ditahun bru ini akhlak kita baru, dan rezeki makin berlimpah. Ameen semua 🙌 #diariuntukdirikuakandatang

    Muhammad Adriel DarwishMuhammad Adriel Darwish4 місяці tagasi
  • Sesungguhnya hanya Dia yang mengerti..💞💞💞

    Anie ChotAnie Chot4 місяці tagasi
  • 5 tahun lepas bole lagi tarik lagu ni, skrg ni bdn smakin mmbesar dgn jayanya.. angin xsmpai hahaha ...

    Red Eye CommanderRed Eye Commander5 місяців tagasi
  • 2020 11 28 hadir

    DANNY yzhDANNY yzh5 місяців tagasi
  • ¹⁹NoV²⁰²⁰

    Naz 1988Naz 19885 місяців tagasi
  • Mengimbas kenangan lagu ni.

    Azam FudAzam Fud5 місяців tagasi
  • Lagu yg M Nasir cipta utk band2 dulu jarang yg menghampakan..

    Langit BiruLangit Biru6 місяців tagasi
  • Fuhhh makan apa ni bro..serammm..padu terokkkksss👍👍👍

    Osman TukiminOsman Tukimin6 місяців tagasi
  • siapa yg dengar laugu ni time 2020 pkp like satu kali

    avinash suppiahavinash suppiah7 місяців tagasi
  • Tahun 2020 ade sape dengar lagu ni sila like,, tq bohh

    Isa Abdillah MohamadIsa Abdillah Mohamad7 місяців tagasi
  • Lagu tahun 1989.. Tahun aku di lahirkan

    Bit BitBit Bit7 місяців tagasi
  • Sesungguhnya ms lalu tidak mungkin akn kembali... 29 September 2020

    minhadharyanti haryantiminhadharyanti haryanti7 місяців tagasi
  • dapat jugak crik tajuk lagu ni.. like sikit boss ii 2020

    Zul FahmiZul Fahmi7 місяців tagasi
  • Memang padu suara awak Bro afee..den try bawak lagu ni hilang suara...haahhaah

    Samsusuharizal SamSamsusuharizal Sam7 місяців tagasi
  • boleh putus urat saraf oh cover lagi ni😅😅😅😅😅😅😅terbaik lh abg afee. moga panjang umur murah rezki. salam anak sabah

    Tongs N'rosesTongs N'roses7 місяців tagasi
  • Lagu best u topia

    jojet 360jojet 3608 місяців tagasi
  • Abang Afee suara memang power dan mantap try bawa lagu ni boleh jugak tarik.. Salam bang kita akhirnya berkenalan kat muka buku hihi.. Veronica Chendang

    Veronica ChendangVeronica Chendang8 місяців tagasi
  • Rock never die...💪❤

    saifuddin abu samahsaifuddin abu samah8 місяців tagasi
  • Aku hari ini hadir ke sini..

    Veronica ChendangVeronica Chendang8 місяців tagasi
  • Lagu kenangan buat Mohd Anazim Hj Abu..Alfatihah..

    Anom TumiranAnom Tumiran8 місяців tagasi
  • Kerana dia aku hadir kembali ke sini..19/9/2020

    Veronica ChendangVeronica Chendang8 місяців tagasi
  • Kemunculan semula afee utopia dlm mhi tv3 pagi ini 9/9/2020

    Zul Affendi Che IsmailZul Affendi Che Ismail8 місяців tagasi
  • 2020...masih lg berbisa lagu ni...setanding maya percintaan dan mithali cintaku..

    Deejay PutraDeejay Putra8 місяців tagasi
  • Rockers jalan terus

    Muhamad Zulkifli Md ZainMuhamad Zulkifli Md Zain8 місяців tagasi
  • Lpas bawak lagu ni lagu selepasnya konfom kondem.. Habis suara

    Miss DaniaMiss Dania9 місяців tagasi
  • Lau bagi aiman tino nyayi ni terberry dlm seluar la

    AIDEEL ROCKERSAIDEEL ROCKERS9 місяців tagasi
  • Slalu dgar lagu ni..

    D YeyennD Yeyenn10 місяців tagasi
  • bole sampai 2 oktaf

    Ta jenTa jen10 місяців tagasi
  • Memang best betoi lagu abg ronaldinho kita ni 90an

    Bayu AnakBayu Anak10 місяців tagasi
  • Antara suara yg tinggi dan pencipta lagu yg hebat..... quality lirik dan melodi lagu terhebat hingga skrg....

    M SM S10 місяців tagasi
  • 2020 masih dengar lagu rock>_

    Bey BeyBey Bey10 місяців tagasi
  • salah satu killer song.....kalau nafas tak sampai memang keok😂

    Latest SongLatest Song11 місяців tagasi
  • Walaupun ku cuba melupakan Ku tak terdaya😢😢

    Lebin AlbanLebin Alban11 місяців tagasi
  • Lagu ni mmg best sgt, terkenang zaman 90 an masa bercinta di kilang , Kenangan si dia hancur lebur bila dia berubah hati, namun aku redha dgn ketentuan nya.

    A S pawiA S pawi11 місяців tagasi
  • siapa layan lagu ni masa pkp☺☺

    halfiz hakimi halfiz hakimihalfiz hakimi halfiz hakimi11 місяців tagasi
  • Terbaik lagu kenangan zaman nakal 2

    Mohd RozaliMohd Rozali11 місяців tagasi
  • sambil main game 20sen kat game center layan lagu ni tahun 1989

    Wan WmnizamWan WmnizamAasta tagasi
  • Aku masih disini meratap cinta yang abadi...mungkinkah kau dan aku bisa bertemu...walau kucuba melupakan tapiku tak berdaya ..😭😭

    is isis isAasta tagasi
  • Lagu utopia memang best2 rugi klu tidak dengar.saya suka lagu rock di zaman 1980 hingga 1990.semasa saya di dialam persekolhan semasa saya tinggal di asrama sekloh selalu saya dengar lagu2 di zaman tu.

    Denz DedenDenz DedenAasta tagasi
  • 😭🤟🏻

    NurAisyah AzizanNurAisyah AzizanAasta tagasi
  • 2020 ade lg yg layan?

    team gelamateam gelamaAasta tagasi
    • Ade bro

      ITZ AFIQITZ AFIQAasta tagasi
  • Lagu ni mula aku dengar ialah bila mendiang abg ku main kan dr kaset waktu kita santai2 kat rumah.aku tanya kat abg..apa mksd u thopia tu?abg pun tau..abg dh lama pergi meninggal kan kami sekeluarga..moga abg tenang d sana

    Matts MattsMatts MattsAasta tagasi
  • 10/april/2020 Pkp My befday

    Sinuriji LahhiSinuriji LahhiAasta tagasi
    • Kita geng..hahaha

      zelimerzzelimerz3 місяці tagasi
  • Dtg sini sbab puppet

    Ibnu YusofIbnu YusofAasta tagasi
  • Patutlah ada jiwa lagu ni, lagu M.Nasir upenya😬

    Azahar RazakAzahar RazakAasta tagasi
  • 2020 sipa hadir🙋🏻🙋🏻

    Derryl0833 Sorry lhDerryl0833 Sorry lhAasta tagasi
  • Wawasan 2020 masih dengar lagu ni..suara afee utopia mmg power..

    Pown 46Pown 46Aasta tagasi
  • mantap menyengat!

    Muhammad AmieyMuhammad AmieyAasta tagasi
  • Lagu ni bukan keluar anak tekak dah,, ni terkeluar usus 😂 Tak mampu aku nk tarik lagu ni.

    Nezuko ChanNezuko ChanAasta tagasi
    • Mmg😂

      Jalan KebunJalan KebunAasta tagasi
  • bang afee utopia bole tak minta no hp abang saye peminat setia abang

    thats me! karlthats me! karlAasta tagasi
  • 2 feb 2020 masih dgr lagu ni

    Abdullah FahimAbdullah FahimAasta tagasi
  • Lagu mntap suara mntap...karok bwk lgu ni klu x rilex blh buasir..

    Yuliza YusoffYuliza YusoffAasta tagasi
    • Awak salah sorang mangsa yg terkena ke buasir tu. ✌

      Mohd EpulMohd EpulAasta tagasi
  • Vokal terbaikk anugerah ilahi

    Hairi OthmanHairi OthmanAasta tagasi
  • Lagu penutup thun 2019 bagi aq laa,,So,,aq harap thun 2020 nanti,,,kalau X dapat kereta terbang pun xpa lah,,asalkan aq dapat pengganti baru,,utk mngubati pilu d hati inii,, #SmuaHanyaTinggalKenangan

    Dzul FiqriDzul FiqriAasta tagasi
  • aku nyanyi lagu ni time karok semua memandang aku, termasuk juga bilik2 sebelah karok juga datang melihat aku bawa lagu ni dgn penuh menjiwai liriknya hingga habis minit lagu semua org angkat jari tengah kat aku.

    Nemo AdlinNemo AdlinAasta tagasi
    • 😆😆😆

      muzam manmuzam manМісяць tagasi
  • Aku suka btl nynyi lagu ni dlu kt karoke open.puas hati blh jerit😂la da tua jd xlrt hahaha . Pundek btl .. sbb lama xnynyi .jd pnt terus

    iNtrOvErt VaMpiReiNtrOvErt VaMpiReAasta tagasi
  • terbaiklh u-topia,datanglh kat labuan,

    Rashid DahlanRashid DahlanAasta tagasi
  • hari ini msh sj ingin dengarkn lagu ini,. Panggilan jiwa,.,.,. Huuuh,.,.,. I like you all,.,.,.

    Akmal A. AkmalAkmal A. AkmalAasta tagasi
  • 19.9.19 Terbaik Utopia...Takkan Pernah Jemu Didengar Biar Masa Terus Berlalu...Rockers Sepanjang Zaman👍👍👍

    Kamil ArisKamil ArisAasta tagasi
  • Suara power... lagu dlu bes bes 👍

    Maziah 88Maziah 88Aasta tagasi
  • Lagu May sy suka sbb best

    Aaa AaaAaa AaaAasta tagasi
  • dri lah umur ku 6 tahun smpai lah skrg aku hairan mcm mna bapak ku bole bwa lagu ni.. aku pun kepayahan ouh..layannnn

    Bobot Jaya GamersBobot Jaya GamersAasta tagasi
  • M.nasir terbaik

    Noridah Ab AzizNoridah Ab AzizAasta tagasi
  • Lagu lama d.share Dari komuniti . semaloi Razakpoyo . ENDAU Johor.

    Oppohead show 61/#. A3sOppohead show 61/#. A3sAasta tagasi
  • 2019

    Rolland RollandRolland RollandAasta tagasi
  • stu stu nya lgu wajib klw nyanyi di tmpt org kawin..

    Bobot Jaya GamersBobot Jaya GamersAasta tagasi
  • 1989 aku da jadi mat Rock keja kilang 2019 still rockin forever lagu checkmate Power Bro afee Semoga shat sellu lagu favorite aku bila ada mjlis kwin live band 20 tahun lalu tq u.topia afee n sifu M nasir 🖐🖐🖐👌👌👌👍👍👍✌✌✌

    Nur Shakinah Muhammad shahNur Shakinah Muhammad shahAasta tagasi
    • @hafiz civic aiman tino ke

      Nur Shakinah Muhammad shahNur Shakinah Muhammad shahAasta tagasi
    • sy pun ngah lyn ni..pale lex jer dgr lgu ni😎

      hafiz civichafiz civicAasta tagasi
  • Ini untungnya teknology sekarang tengok kat youtube ja.. dulu kalau nak dengar kena beli kaset..

    xyzrxxyzrx2 aastat tagasi
  • 2019?

    Michael MyersMichael Myers2 aastat tagasi
  • 2019

    Nadia DismalNadia Dismal2 aastat tagasi
  • Malu ape bosku 2019 on

    Nadia DismalNadia Dismal2 aastat tagasi
  • Anda pasti?..

    Muhammad Awis abd ShahadanMuhammad Awis abd Shahadan2 aastat tagasi
  • 2019 maseh kah ada mendengarkan lagu ini

    Jo tulenJo tulen2 aastat tagasi
  • Tinggi bhai suara bro afee ni..salute

    khichikkhichik2 aastat tagasi
  • Aku boleh bawak lgu ni..bila hbis nyayi trus bisu 1 hri

    lionpro detalling Leonlionpro detalling Leon2 aastat tagasi
    • Leo Leon serius dowh..tinggi lagu..awal2 jee blh..part chorus bukak sound original dye kalo kat karaoke 😂😂😂

      Lokman Ma'zainLokman Ma'zain2 aastat tagasi